Home Computer Asus onthult Transformer Book Duet, draait op Windows en Android

Asus onthult Transformer Book Duet, draait op Windows en Android

0

Asus heeft op de gadgetbeurs CES 2014 een hybride laptop gelanceerd dat op zowel Android als Windows draait. Zonder het toetsenbord is de Asus Transformer Book Duet ook te gebruiken als een tablet. De Transformer Book Duet beschikt over een 13,3-inch scherm met een resolutie van 1366×768 pixels of 1920×1080 pixels.

Zonder de Asus Transformer Book Duet opnieuw op te starten kan er dynamisch gewisseld worden tussen Android 4.1 en Windows 8.1. Asus claimt dat het zo’n vier seconden duurt om van besturingssysteem te wisselen. Asus noemt de hybride laptop een 4-in-1-apparaat omdat zowel de gebruiksmodus als het besturingssysteem kan worden gewisseld.

De Transformer Book Duet bevat achter het scherm een SSD-schijf van 128GB en draait op maximaal een Intel Core i7-processor. Daarnaast is er ook een harde schijf van 1TB in het toetsenbord ingebouwd.

Asus is van plan om de Transformer Book Duet aan het eind van het eerste kwartaal in Europa en de VS te lanceren. Het apparaat heeft een vanaf prijs van 599 dollar.

Mobiele versie afsluiten