Electronic Arts opnieuw aangeklaagd om Battlefield 4

Eerder had een groep investeerders Battlefield 4 uitgever Electronic Arts aangeklaagd vanwege de grote hoeveelheid bugs waarmee de game sinds de release kampt. De investeerders claimde dat het bestuur van EA wist dat de game kampt met problemen, maar zou dat niet hebben verteld om de aandelenprijs hoog te houden.

Battlefield 4

Ditmaal hebben de aandeelhouders van EA een rechtszaak tegen EA aangespannen. Ook de aandeelhouders zijn van mening dat EA tegen hen heeft gelogen over de stand van zaken waarin Battlefield 4 zich bevond.

Battlefield 4 kampt sinds de release met een grote hoeveelheid bugs, crashes en instabiliteit op de multiplayer-servers. Eerder maakte Electronic Arts al bekend dat ontwikkelaar DICE was gestopt met de ontwikkeling van nieuwe uitbreidingen voor Battlefield 4. De ontwikkelaar zou ook niet aan nieuwe projecten werken voordat alle problemen van BF4 uit de wereld zijn verholpen.

Of de aandeelhouders en de investeerders succesvol zullen zijn is niet duidelijk, maar we zijn natuurlijk wel super nieuwsgierig naar de uitslag. We houden je op de hoogte zodra we meer weten.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen