Installous alternatief: vShare installeren op iPhone, iPad en iPod touch [Guide]

Het is alweer een enige tijd geleden dat Hackulous de firma achter de zeer populaire jailbreak app Installous is gestopt. Zijn reden hiervoor was dat er niet voldoende interesse was om nog door te gaan en dat de forums veranderd waren in een spook stad. Er bestaan natuurlijk wel voldoende Installous alternatieven als HiPStore, AppCake en Zeusmos.

Mocht je de bovengenoemde drie Installous alternatieven hebben geprobeerd en niet echt tevreden bent, kan je vShare proberen. vShare is net als Zeusmos, AppCake en HiPStore een Installous alternatief. Nu vraag je je zelf zeker af hoe je aan vShare kan komen? Ook daar hebben we een antwoord op, gewoon door de onderstaande handleiding te volgen.

LET OP: Om gebruik te kunnen maken van vShare dien je over een gejailbreakte iPhone, iPad of iPod touch te beschikken. Als je nog niet over een jailbreak beschikt kan je de onderstaande handleiding volgen:

vShare Installeren

Stap 1: Start Cydia op en ga naar de tabblad Beheren. Druk nu op Bronnen.

Stap 2: Rechts bovenaan onder de batterij percentage staat er Wijzig, klik hierop en vervolgens de Voeg toe knop die je terug kan vinden aan de linkerkant.

Stap 3: Er zal nu een pop-up verschijnen waarin je de volgende link dient in te voeren:  Na deze stap zal Cydia de repo installeren.

Je bent nu klaar met het toevoegen van de repo. Zoek nu in Cydia naar vShare. Deze Cydia pakket dien je dan te installeren. Na installatie staat er een nieuw icoontje op je homescreen, genaamd “vShare”. vShare is nu klaar voor gebruik! Veel download plezier.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen