Problemen met Evasi0n iOS 7 Jailbreak? Dit zijn de oplossingen

Vanmorgen bracht het Evad3rs Dev Team de nieuwe untethered jailbreak voor iOS 7 uit. De nieuwe jailbreak tool heet Evasi0n 7 en ondersteunt alle iPhones, iPads en iPod touchs die op iOS 7 of hoger draaien.

Jailbreak

We hebben een handige handleiding voor je gemaakt hoe jij je iPhone, iPad of iPod touch kan jailbreaken. Sommige mensen zullen problemen kunnen ondervinden met de nieuwe iOS 7 jailbreak. Hieronder treft u alle problemen en natuurlijk de oplossingen ervan.

iOS 7 jailbreak is vastgelopen

Het jailbreak proces duurt ongeveer 5 minuten en je toestel zal meerdere keren opnieuw starten. In enkele gevallen kan het jailbreak proces vastlopen. Wees niet ongerust je toestel is niet kapot. Sluit de Evasi0n 7 jailbreak tool en start je toestel opnieuw. Houdt de Power-knop plus de Home-knop ingedrukt en wacht totdat je toestel opnieuw is gestart. Probeer je iPhone, iPad of iPod touch opnieuw te jailbreaken.

Jailbreak iOS 7 mislukt

Eén van de meest voorkomende problemen is dat het iOS 7 jailbreak mislukt en dat de standaard iOS-apps als de Mail-app crashen. Mocht dit bij jou het geval zijn, dan kan je je iOS-apparaat herstellen naar een schone iOS-versie en daarna opnieuw jailbreaken.

Gebruikers die altijd hun iOS-apparaat updaten via de OTA (Over-the-Air) functie, dienen via iTunes een back-up te maken en daarna hun toestel herstellen naar een schone iOS-versie.

 

Cydia heeft veel errors

Doordat dit de eerste iOS 7 jailbreak is heeft Jay Freeman (Saurik) Cydia nog niet volledig kunnen testen op bugs. Hij heeft dus nog geen idee wat wel en wat niet zal werken. Hij zal de aankomende dagen zijn best doen om alles optimaal te laten werken. Hij vraagt iedereen daarom om geduld.

Saurik werd namelijk niet op de hoogte gebracht van de nieuwe jailbreak en kan daarom niet garanderen dat alle Cydia-functies zullen werken in iOS 7.

 

 

 

Jailbreak tweaks en apps werken niet

Net als Saurik zijn de jailbreak-ontwikkelaars ook niet op de hoogte gebracht van de jailbreak. Jailbreak-ontwikkelaars zijn ook niet in staat geweest om hun software te vernieuwen en er zullen dus veel apps, tweaks en thema’s zijn die nog helemaal niet werken. We moeten geduld hebben en de ontwikkelaars tijd gunnen om hun apps en tweaks te optimaliseren voor iOS 7.

 

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen