Eerste Nederlandse Google Glass videorecensie online verschenen

Onlangs is de eerste Nederlandse Google Glass recensie op YouTube verschenen. In de video wordt de slimme bril van Google uitgebreid aan de tand gevoeld en wordt gekeken wat je er nu precies als Nederland aan hebt.

Google-Glass-videoreview

Google Glass is een van de meest interessante Google-producten van de afgelopen tijd. Deze draagbare computer in de vorm van een bril projecteert allerhande meldingen en informatie op een klein display voor je ogen. Glass is een verlengstuk van je smartphone en kan ook gebruikt worden om te navigeren, foto’s en video’s te schieten en muziek te luisteren.

De slimme bril bedien je door middel van (Engelstalige) spraakcommando’s of door met je vinger op de touchpad op het montuur te tikken en vegen. Zo kun je ook het weer raadplegen, agenda-afspraken bekijken en multimedia delen met je Google-contacten. Momenteel is Glass nog niet te koop in Nederland en België, maar je kunt jezelf wel geïnteresseerde aanmelden via de registratiepagina van Google.

Omdat beelden meer zeggen dan woorden heeft AndroidPlanet een videoreview gemaakt, waarin alle functies, plussen en minnen van het apparaat op een rijtje gezet.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen