Microsoft lanceert nieuwe Surface-tablets op 23 september

Microsoft heeft de pers uitgenodigd voor een speciale evenement in New York. Tijdens het evenement zal Microsoft de opvolgers van de Windows Surface-tablets en nieuwe accessoires onthullen. De presentatie wordt op maandag 23 september gehouden in New York.

Naar verwachting zal Microsoft een nieuwe Surface 2 tablet met Tegra 4-processor en een Surface 2 met Intel Haswell-processor aankondigen. Daarnaast gaan er ook geruchten dat Microsoft een nieuwe keyboard-cover met een ingebouwde batterij gaat presenteren. De nieuwe keyboard-cover zullen de Surface Pro, Surface 2 en Surface Pro 2 ondersteunen. De Surface RT zal helaas de nieuwe cover niet kunnen gebruiken.

Hoewel Microsoft de nieuwe Surface-tablets op 23 september gaat introduceren, zouden de nieuwe tablets niet direct te koop zijn. De verwachting is dat de Surface 2 en Surface 2 Pro vanaf 18 oktober verkrijgbaar zullen zijn. Windows 8.1 is pas vanaf 18 oktober beschikbaar voor consumenten, de kans is groot dat de nieuwe Surface 2 tablets op Windows 8.1 draaien.

Hoeveel de nieuwe Surface 2 tablet gaat kosten is momenteel nog niet bekend.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen