MyCom ontvangt dit jaar geen nieuwe PS4’s

Bijna alle retailers hebben op 29 november hun eerste lading PlayStation 4 uitgeleverd. Alleen MyCom heeft erg veel mensen teleurgesteld, mensen die maanden geleden een PlayStation 4 hebben besteld bij MyCom hebben nog steeds hun PS4 niet binnen.

PS4

Andere retailers zijn inmiddels begonnen met het leveren van hun tweede levering PS4’s. Mensen die bij de tweede levering zitten bij Wehkamp en Bol.com hebben gisteren een e-mail ontvangen.

Diverse Techmania bezoekers hebben vandaag een e-mail ontvangen van MyCom. In de e-mail wordt aangegeven dat er dit jaar geen nieuwe lading PS4’s binnen komen. Mensen moeten dus helaas wachten tot 2014. Zie hieronder de e-mail:

Beste klant,

U ontvangt deze e-mail met betrekking tot de door u gereserveerde Playstation 4. Zoals wij op onze website al hadden aangegeven en we u ook hebben laten weten per e-mail, is de levertijd lange tijd onduidelijk geweest. We hebben nu van Sony te horen gekregen dat wij dit jaar geen extra shipment zullen ontvangen. Dit betekent voor u helaas dat u in 2013 geen Playstation 4 zult ontvangen. Zodra wij meer informatie hebben over de levering van meer consoles, zullen wij u op de hoogte brengen.

Onze excuses voor het ongemak, maar wij hebben alles in het werk gesteld om meer voorraad te krijgen van Sony. Dat is helaas niet gelukt.

Met vriendelijke groet,
[email protected]

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen