WhatsApp op je computer of laptop installeren [Guide]

WhatsApp Messenger is zonder twijfelen één van de must have apps voor elk smartphone gebruiker. Met de zeer populaire WhatsApp-app kunnen Android, iOS, Windows Phone en BlackBerry gebruikers gratis berichten, video’s en foto’s met elkaar uitwisselen. Sinds kort is het ook mogelijk om WhatsApp op je computer of laptop te installeren.

Wist je dat je ook de WhatsApp Messenger op een iPad, iPad 2, iPad 3, iPad 4 en iPad mini kunt installeren? Mocht je WhatsApp ook op je iPad willen installeren dan kun je de volgende link volgen: WhatsApp Messenger op je iPad installeren. Zelfs iPod touch 3G, iPod touch 4G en iPod touch 5G gebruikers kunnen WhatsApp op hun iPod touch installeren. Mocht je ook hiervan gebruik willen maken, dan kun je de volgende link volgen: WhatsApp Messenger op je iPod touch installeren.

Stap 1: Download YouWave via deze link en installeer het. YouWave is een Android Emulator waarmee u Android-apps kunt installeren op een computer.

Stap 2: Download WhatsApp via deze link.

Stap 3: Nu dien je de WhatsApp.apk bestand in de map Android Apps van YouWave te plaatsen. Deze is waarschijnlijk te vinden op de volgende locatie: C:\Documents and Settings\Administrator\youwave\android apps\

Stap 4: Start nu YouWave op en open WhatsApp.

Stap 5: Net zoals de smartphone versie vraagt WhatsApp nu naar je telefoonnummer. Voer deze in en binnen enkele seconden zal je een sms krijgen met je code.

PS: Het is helaas niet mogelijk om twee keer hetzelfde telefoonnummer te gebruiken. Voor de PC versie van WhatsApp dien je een andere 06 nummer te gebruiken.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen