Bol.com: Tweede en derde levering PS4 deze maand

De PlayStation 4 is ontzettend populair geworden in een korte periode. De vraag naar de PlayStation 4 is immers groter dan het aanbod, waardoor de tweede levering zelfs helemaal uitverkocht is. Mensen die nu nog een PS4 willen pre-orderen krijgt het op z’n vroegst met de derde levering.

Sony PlayStation 4

Vandaag heeft Bol.com op z’n webshop een zeer interessant melding toegevoegd. Deze maand verwacht de retailer een tweede lading PS4 en misschien zelfs ook een derde lading. Iedereen met betrekking tot de tweede levering is ondertussen op de hoogte gebracht per email.

Mensen die bij Bol.com een PS4 hebben besteld kunnen deze maand nog de PlayStation 4 in huis verwachten. Bol.com houdt je natuurlijk op de hoogte via e-mail.

“In 2013 ontvangen wij misschien nog een derde levering PlayStation 4 consoles. Helaas weten wij op dit moment nog niet hoeveel PS4’s wij gaan ontvangen en wanneer deze worden uitgeleverd. Zodra de informatie rondom de derde levering bekend is brengen wij iedereen per email op de hoogte. Alle klanten die helaas buiten de derde levering vallen worden ook per email geïnformeerd. Iedereen m.b.t. de tweede levering is ondertussen op de hoogte gebracht per email.”

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen