Home Smartphone Samsung Galaxy S4 heeft ook problemen na Android 4.3 update

Samsung Galaxy S4 heeft ook problemen na Android 4.3 update

0

Samsung was eerder al begonnen met de uitrol van Android 4.3 voor Galaxy S3 toestellen. Enkele gebruikers die de Android 4.3 update hadden geïnstalleerd melde problemen, waardoor Samsung besloot om de update stil te leggen. Galaxy S3-gebruikers die de Android 4.3 update hadden geïnstalleerd kampte met een slechte accuduur en slechte WiFi- verbinding. De Galaxy S3 bleek zelfs regelmatig te haperen en liep ook nog eens vaker vast.

Samsung rolde vorige maand Android 4.3 voor Galaxy S4 toestellen. Nu melden ook diverse Galaxy S4-gebruikers die de Android 4.3 update hebben geïnstalleerd problemen. Het zijn vergelijkbare problemen als de Galaxy S3. De batterij van de Galaxy S4 zou na de update zeer snel leeg lopen en kampt het ook nog eens met slechte WiFi-verbinding.

De problemen van de Galaxy S4 komen een stuk minder voor dan bij de Galaxy S3, vandaar dat we nu pas nieuws over ontvangen. Samsung zelf heeft nog niet gereageerd op deze probleem. Het is ook niet bekend of Samsung een nieuwe update zal uitbrengen om deze problemen op te lossen.

Mobiele versie afsluiten