PS4 + PS Vita bundel prijs bekend

Sony kondigde eerder al de PlayStation 4 Ultimate Bundle aan. Deze bundel bevat natuurlijk de PS4 zelf en de PS Vita. Echter was het tot heden niet bekend wanneer de PS4 bundel in de winkels zou liggen. In het Verenigd Koninkrijk was het al vanaf middernacht mogelijk om de PS4 Ultimate Bundle te kopen.

De PlayStation 4 bundel met een PS Vita was echter niet overal verkrijgbaar, maar bij een beperkt aantal retailers. Ook was het niet echt een koopje, men moest namelijk 500 pond af tikken voor de bundel, omgerekend komt dit neer op 600 euro.

De PS4 kost in Europa 399 euro en de PS Vita is zelfs al verkrijgbaar vanaf 175 euro. Sony maakte ook bekend dat winkeliers zelf hun eigen bundels kunnen samenstellen, bijvoorbeeld korting geven op een PS Vita wanneer er ook een PS4 gekocht wordt. Een definitief prijskaartje kon Sony niet bekend maken, onder meer omdat dit voor een deel afhangt is van de winkels zelf.

Fergal Gara, topman bij de Britse afdeling van Sony, meldt dat de PlayStation 4 Ultimate Bundle sowieso minder dan 500 pond gaat kosten. Het is momenteel nog even afwachten wanneer de officiële bundels en prijzen bekend zijn.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen