Facebook games- en apps verzoeken blokkeren [Guide]

Vindt je het ook zo irritant dat je op Facebook tig spel- en apps verzoeken krijgt? Het is eigenlijk niks anders dan spam! Voor de gene die het totaal niet interessant vinden kan het heel irritant zijn. De verzoeken krijg je van je Facebook vrienden die het spel spellen. Eigenlijk heeft je vriend(in) het niet eens in de gaten dat het spel iedereen in zijn/haar lijst spamt.

Facebook

Het zijn gewoon de apps en games die stiekem iedereen zitten te spammen. Als je je eraan ergert kan je het natuurlijk blokkeren. Het werkt eigenlijk heel simpel. We gaan je stap voor stap helpen om alle verzoekjes te blokkeren.

Aan de linkerzijde van Facebook zien we een menu, met daarin een aantal links. Onder het kopje Apps zien we Games staan. De verzoeken die we gaan blokkeren kan je daar terug vinden. Klik nu op Games.

Facebook - spelverzoek

Nu ben je in de App Center van Facebook gekomen. Helemaal links onderin staat ‘verzoeken’, dat zijn de apps- en games verzoeken die je hebt gekregen. Zoals je kan zien heb ik een kleine 466 spelverzoeken gehad. PFFFF!!! We gaan ze nu allemaal blokkeren! Klik nu op verzoeken.

Facebook - spelverzoek

Je zal nu een lijst krijgen met alle apps- en games verzoeken die je hebt ontvangen. Je ziet de afzender van de verzoek en heb je de keus om nu te spelen en een X om het te verwijderen.

Zodra je op X klikt krijg je twee opties:

  • Spel of app blokkeren
  • Alle verzoeken van de afzender blokkeren

Als je in de toekomst helemaal geen irritante spelverzoeken wil kan je het beste beide opties blokkeren. Zowel de afzender als de app zelf. Klik nu op beide. Er komt nu een pop-up tevoorschijn of je zeker bent, klik op bevestigen.

Je bent nu 100 procent verlost van de irritante verzoekjes. Succes!

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen