Samsung Galaxy S5 komt in twee varianten

Volgens de doorgaans betrouwbare ET News gaat Samsung in januari de massaproductie van de nieuwe Galaxy S5 starten. Het toekomstige vlaggenschip van Samsung zou dan in het voorjaar in twee verschillende varianten verkrijgbaar zijn.

Samsung Galaxy S5

De Samsung Galaxy S5 zou net als de iPhone 5S beschikken over een 64-bit processor. Daarnaast zou het toestel beschikken over 3GB aan werkgeheugen, 16-megapixel camera en de accu zou een capaciteit van 4000 mAh hebben.

De Galaxy S5 draait volgens de anonieme bronnen van ET News op de nieuwe Android 4.4 KitKat en een aangepaste versie van de Touchwiz-software van Samsung. Naast een plastic model met een normaal OLED-scherm zou er ook een aluminium variant met een gebogen OLED-scherm worden uitgebracht. Dat gebogen OLED-scherm zien we terug in de Galaxy Round.

Samsung zou al in januari de massaproductie van de Galaxy S5 starten, het toestel zelf zou pas in april of mei in de winkels liggen. Volgens de bronnen zal Samsung in januari ruim een miljoen exemplaren produceren, in februari moet dit oplopen naar zes miljoen.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen