HomeDealsXiaomi Poco F2 Pro smartphone - 6GB RAM - 128GB opslag -...

Xiaomi Poco F2 Pro smartphone – 6GB RAM – 128GB opslag – van €599 voor €329,95

Vroeger had iedereen een Nokia telefoon, toen kwamen de andere merken. Tien later later had iedereen een iPhone en nu, weer bijna tien jaar later, zijn er plenty nieuwe spelers die niet onverdienstelijk meeknokken met de oude garde.

Zoals Xiaomi. Fervente iBOOD’ers kennen het merk onderhand wel, maar de voorganger van deze telefoon – de Poco F1 – is minder bekend, terwijl hij wél werd alom geroemd als de beste en snelste uit zijn prijsklasse. Die onverslaanbare combinatie van high-end specs en laag prijsje; dat hebben ze erin gehouden.

Xiaomi Poco F2 Pro

Zoals je van een flagship-model mag verwachten, komt de Poco F2 met een blazing fast Qualcomm Snapdragon 865. Samen met de 6 GB RAM betekent het dat hij geen problemen heeft met je dagelijkse bezigheden en games. Door het UFS 3.1-opslaggeheugen wordt er door je schijf veel sneller gelezen en geschreven dan voorheen. En wil je voorbereid zijn op de toekomst? De Poco F2 Pro ondersteunt Wifi 6 en bluetooth 5.1, maar ook classics zoals NFC en een 3,5 mm mini-jack. 

Camera

Was er ooit een tijd dat je één miezerige camera op je telefoon had? Nu zijn er vijf: een 64MP quadcamera met 2MP dieptesensor, een 13MP ultra groothoekcamera van 123° én een 5MP tele macro sensor.

8K video’s schieten? Ok. Nachtmodus? Zeker. Slow-motion video? Altijd. 

En zoals je misschien al ziet op bovenstaand plaatje heeft de Poco F2 een pop-up camera voor zijn 20MP front camera. Geen pinhole meer in je scherm, geen extra brede rand met camera, maar een scherm dat optimaal wordt benut. De vingerafdruksensor zit ook onder het display ‘verborgen’. Maximum efficiency!

6.67”

Over het scherm gesproken: het is een 6.67” AMOLED-display, dat betekent dus een hoog contrast en een lage responstijd. En dankzij de resolutie van 2400x1080p FHD+ zie jij dus alles haarscherp. 

The Body

Voor- en achterkant zijn gemaakt van kras- en valbestendig Corning Gorilla Glass 5; best handig voor de onhandigen onder ons. Sterker nog: Xiaomi is vriendelijk genoeg geweest om standaard een fijn hoesje mee te leveren. 

Power

Als er iets is wat altijd ruk is aan praktisch alle moderne smartphones, dan is het wel de accu. De Poco F2 wilt daar graag iets aan doen. De 4700mAh houdt het namelijk lang uit. Echt lang. Nokia 3310-lang, zeg maar. En als hij eindelijk leeg is, dan laad je ‘m in een uur volledig op. Eén uur.

Bij iBOOD kost de Xiaomi Poco F2 Pro smartphone alleen vandaag 329,95 euro!

Mobiele versie afsluiten