HomeDealsDagdeal: Apple iPad Air (2019) 64GB WiFi – van €569 voor €479,95

Dagdeal: Apple iPad Air (2019) 64GB WiFi – van €569 voor €479,95

Alles is al gezegd over Apple. Bestonden desktops al? Ja hoor, maar de Mac was something else, zoals ze dat noemden. Smartphones bestonden, maar door de iPhone 3G explodeerde de markt pas echt. En tablets waren ook niet niet, maar de iPad maakte ze pas écht populair. 

iPad Air

Toen deden ze het nog een dunnetjes over…. Door een extra dunne iPad op de markt te brengen. En zie hier de 3e generatie alweer: de iPad Air 2019. Waar de eerste iPad een mix was tussen een smartphone en een laptop, daar is de nieuwe generatie praktisch net zo krachtig als een laptop.

Alleen in daadwerkelijk gewicht dan. Dankzij de krachtige A12 bionic-chip werk je zonder haperingen in meerdere apps tegelijkertijd. Zelfs zware professionele apps zoals Photoshop. Hij weegt minder dan 500 gram, maar de batterij gaat tot wel 10 uur mee.

Het 10,5 inch Retina display is heerlijk groot en perfect om op te werken, je vrienden te Facetimen of gewoon je favoriete serie op te kijken. Wil je liever typen? De iPad kan ook worden aangesloten op een Smart Keyboard.

Is er een intuïtievere interface dan die van de iOS? De iPad Air komt met dezelfde features en apps die iedereen wel kent, of je nou 5 of 85 bent. Vandaag vind je dit pareltje nergens goedkoper: in je mandje dus!

Bij iBOOD kost de iPad Air (2019) 64GB WiFi alleen vandaag 479,95 euro!

Mobiele versie afsluiten