HomeGamingMarvel's Avengers vanaf 4 september verkrijgbaar voor PC, PS4 en Xbox One

Marvel’s Avengers vanaf 4 september verkrijgbaar voor PC, PS4 en Xbox One

Stel je team van Earth’s Mightiest Heroes samen, gebruik je krachten en beleef je superheldendromen. Marvel’s Avengers is een episch derdepersoons actie-avontuur dat een origineel, filmisch verhaal combineert met solo- en coöperatieve spelervaringen.

Marvel’s Avengers

Vorm online een team van maximaal vier spelers, leer buitengewone krachten beheersen, maak aanpassingen aan een groeiende lijst helden en bescherm de aarde tegen escalerende dreigingen. Marvel’s Avengers begint op A-day, wanneer Captain America, Iron Man, de Hulk, Black Widow en Thor een nieuw hightech Avengers-hoofdkwartier openen in San Francisco. 

Het feest ontaardt in een ramp wanneer een mysterieuze vijand een catastrofaal ongeluk veroorzaakt, wat voor een enorme verwoesting zorgt. De Avengers, die verantwoordelijk worden gehouden voor de tragedie, gaan uit elkaar. Vijf jaar later, als alle superhelden verboden zijn en de wereld opnieuw in gevaar verkeert, begint een groots avontuur wanneer de vastberaden jonge vrouw Kamala Kahn besluit om de Avengers weer bijeen te brengen en opnieuw op te bouwen om zo de ongecontroleerde macht van de geheime organisatie AIM aan banden te leggen.

PS4

PS4 Deluxe Edition

PS4 Earth’s Mightiest Edition

Xbox One

Xbox One Deluxe Edition

Xbox One Earth’s Mightiest Edition

PC

Mobiele versie afsluiten