HomeDealsDagdeal: 17,3-inch Gaems G170 Sentinel gamekoffer - van €349 voor €249,95

Dagdeal: 17,3-inch Gaems G170 Sentinel gamekoffer – van €349 voor €249,95

Het jaarlijkse weekend met de schoonfamilie in een hutje op de hei. Paniek. Geen wifi. Geen ruimte. Je wilt gamen, maar niet op de telefoon. Kon je maar je console meenemen. Dat kan nu, met de Gaems Sentinel gamekoffer. Hurrah. Over en altijd n00bs fraggen in CoD. Stormies slicen en dicen in Fallen Order. Vaults hunten in Borderlands 3. Thuis gamen behoort tot het verleden.

Gaems G170 Sentinel gamekoffer

De Sentinel gamekoffer is namelijk speciaal ontworpen om de nieuwste consoles te kunnen huizen. Maar niet alleen dat (dan had je net zo goed een boodschappentas kunnen gebruiken) want ingebouwd zitten een 17.3″ FHD Led Display en geïntegreerde stereo luidsprekers. Het enige dat je nodig hebt is een stopcontact. Gamen terwijl je op de wc-pot zit? Eh, ja graag!

Het scherm is voorzien van anti-glare, waardoor je dus minder last hebt van de tl-lichten in de badkamer, én het is ook nog eens een IPS scherm. Dit houdt in dat je scherper beeld hebt, een betere kleurweergave en een bredere kijkhoek. Kun je met z’n tweeën erachter zitten (niets verbroedert meer dan samen gamen en samen poepen, zeggen we altijd). 

Wil je mensen niet storen met je piew piew? Een headset sluit je zo aan. Dus sorry schoonfamilie, sorry persoon die ook naar de wc moet: wij zijn nog even bezig.

Bij iBOOD kost de Gaems G170 Sentinel gamekoffer alleen vandaag 249,95 euro!

Mobiele versie afsluiten