PS4 weer op voorraad bij Media Markt en Saturn

De PlayStation 4 doet het super goed in Europa. Zoals je eerder al op Techmania kon lezen is de day-one editie van de PS4 al langere tijd helemaal uitverkocht in Nederland en België. Helaas bestaat er geen mogelijk om de PlayStation 4 aanstaande vrijdag te kopen, tenzij je natuurlijk al eerder een pre-order hebt geplaatst.

Saturn en Media Markt haalde eerder deze maand de PS4 uit hun assortiment, omdat beide retailers al door hun PS4 exemplaren uit de tweede levering zijn. Bij andere Nederlandse retailers is inmiddels ook de tweede lading zo goed als uitverkocht.

Inmiddels is de PlayStation 4 weer verschenen op de webshop van Saturn en Media Markt. Daarnaast wordt er op beide webshops het volgend informatie vermeld:

Op dit moment kunt u een bestelling plaatsen voor de PlayStation 4. Helaas is de beschikbaarheid beperkt en wij hebben geen informatie met betrekking tot de nieuwe leveringen van het apparaat. Uiteraard doen wij ons best om het product zo snel mogelijk bij u af te leveren. Op dit moment betreft de levertijd meer dan 4 weken, echter kunnen wij geen garantie geven. Wanneer u een bestelling plaatst wordt u per e-mail op de hoogte gehouden van de verwachte leverdatum. Tot die tijd kunt u op deze pagina de actuele informatie vinden met betrekking tot de beschikbaarheid van de PlayStation 4.

Het lijkt erop dat Media Markt en Saturn goed nieuws hebben ontvangen van Sony en dat de PS4 daardoor weer online is verschenen. Waarschijnlijk zullen beide retailers een nieuwe lading PS4’s binnenkort krijgen.

We hadden eerder bij MyCom ontdekt dat een PS4 bundel met Killzone: Shadow Fall vanaf 23 december geleverd wordt. Op de website van Wehkamp is zelfs te zien dat de levertijd van de PlayStation 4 vijf tot tien werkdagen bedraagt. Alleen geldt dit helaas niet voor 29 november, maar de tweede levering.

PlayStation Nederland liet via Twitter weten dat de tweede levering eerder dan 23 december wordt geleverd, en dat het zeer snel na launch wordt verwacht.

Het laatste nieuws

Systeemeisen Cyberpunk 2077 bekend

Cyberpunk 2077 ligt vanaf 19 november in de winkelschappen voor de PS4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S en PC. Ontwikkelaar...

Nieuwe PS5 voorraad bij Nedgame

Sinds gisteren is het in Nederland en België mogelijk om de PS5 te pre-orderen. Heb jij de PlayStation 5 al kunnen bestellen?...

Alle PlayStation Plus aanbiedingen op een rij

Verloopt je PlayStation Plus abonnement binnenkort? Dan heb je geluk! Het is namelijk in de aanbieding. Je betaald slechts 49,99 euro voor...

Super Mario 3D All-Stars verkrijgbaar vanaf 55,99 euro

Tijdens een speciale Nintendo Direct-presentatie heeft Nintendo een hoop nieuwe games aangekondigd. Ter gelegenheid van het 35-jarig bestaan van Mario brengt het Japanse...

Super Mario Maker 2 voor Nintendo Switch – tijdelijk 29,99 euro

Steek de handen uit de mouwen en bouw de Super Mario-levels waar je altijd al van hebt gedroomd in Super Mario Maker...

Gerelateerde artikelen