woensdag, juli 17, 2024
HomeComputerMedia Markt blundert: Apple iMac voor slechts 2,19 euro!

Media Markt blundert: Apple iMac voor slechts 2,19 euro!

Een Apple iMac kopen voor 2,19 euro in plaats van 2190 euro!?! Dat hoef je geen twee keer te vragen! De iMacs van Apple zijn over het algemeen prijzige krengen, maar door een typefoutje konden een aantal mensen deze dure computer voor slechts 2,19 euro bestellen in de webshop van Media Markt.

Apple iMac

Je kan het met zonder twijfel de aanbieding van de eeuw noemen. Deze MEGA DEAL leek onwerkelijk, maar de iMacs werden ook daadwerkelijk geleverd. Stom, stommer, stomst!

De Duitse elektronicasupermarkt heeft direct contact opgenomen met de desbetreffende klanten. Volgens Media Markt hadden de meeste klanten begrip voor de situatie en snapte wel dat de aanbieding te mooi was om waar te zijn.

Een aantal klanten willen hier echter niets van weten en zijn niet bereid om de iMacs terug te sturen. In hun ogen is de koopovereenkomst definitief, vanwege het feit dat de levering al is voltooid. Media Markt is natuurlijk niet blij en wil dat de klanten de computers terugsturen of het prijsverschil alsnog betalen.

RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Most Popular

Recent Comments