Waar kan je nog een PS4 reserveren? [Update]

Over vier dagen wordt de PlayStation 4 in Nederland en België gelanceerd. Zoals je eerder al op Techmania kon lezen is de day-one editie van de PS4 al langere tijd helemaal uitverkocht. Als je nog geen pre-order hebt geplaatst is de kans erg klein dat je op vrijdag 29 november met een PlayStation 4 naar huis kan.

Saturn en Media Markt hebben zelfs eerder deze maand de PS4 uit hun assortiment gehaald, omdat beide retailers al door hun PS4 exemplaren uit de tweede levering zijn. Bij andere Nederlandse retailers is inmiddels ook de tweede lading zo goed als uitverkocht.

Helaas bestaat er geen mogelijk om de PlayStation 4 aanstaande vrijdag te kopen, tenzij je natuurlijk al eerder een pre-order hebt geplaatst. Er zijn wel een aantal retailers die een PS4 kunnen garanderen op de tweede levering. Des te eerder je een pre-order plaatst, des te eerder je een PS4 console in huis hebt!

Sony zal ergens in december de Nederlandse retailers voorzien van nieuwe PlayStation 4 exemplaren. We hadden eerder op de website van MyCom ontdekt dat een PS4 bundel met Killzone: Shadow Fall vanaf 23 december geleverd werd. Kort daarna zagen we op de website van Wehkamp dat de levertijd van de PlayStation 4 vijf tot tien werkdagen bedraagt. Het was natuurlijk te mooi om waar te zijn, vandaag zijn we erachter gekomen dat er Wehkamp niks meer heeft liggen.

Om je de zoektocht te besparen hebben we een lijstje gemaakt, waar je nog wel een PS4 kan pre-orderen.

Retailer Eerste Levering Tweede Levering Derde Levering
Media Markt Uitverkocht Uitverkocht Levering in 2014
Saturn Uitverkocht Uitverkocht Levering in 2014
Game Mania Uitverkocht Uitverkocht Levering in 2014
Bol.com Uitverkocht Uitverkocht +/- 7 weken
Bart Smit Uitverkocht Uitverkocht Onbekend
Intertoys Uitverkocht Uitverkocht Onbekend
NedGame Uitverkocht Uitverkocht Levering in 2014
MyCom Uitverkocht Uitverkocht Levering in 2014
Wehkamp Uitverkocht Uitverkocht meer dan 5 weken
Dixons Uitverkocht Uitverkocht Levering in 2014
ToysXL Uitverkocht Uitverkocht Levering in 2014

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen