Wanneer levert Wehkamp de PlayStation 4?

Het zal je vast wel opgevallen zijn dat de day-one-editie van de PlayStation 4 overal helemaal uitverkocht is. Bij enkele Nederlandse retailers is zelfs ook de tweede levering zo goed als uitverkocht.

Vorige week ontdekte we op de website van Wehkamp dat de levertijd van de PS4 vijf tot tien werkdagen bedraagt. Echter blijkt dit niet helemaal te kloppen. Ook bij Wehkamp is de day-one-editie helemaal uitverkocht. Mensen die onlangs een PlayStation 4 hebben besteld bij Wehkamp krijgen het helaas niet op 29 november.

PS4 - DualShock 4

Volgens Speedfreak, een gebruikers van de website budgetgaming, zullen mensen met productnummer 703303 de PS4 op 29 november krijgen. Mensen met productnummer 703304 zullen het helaas na 29 november ontvangen. Een exacte datum is niet bekend.

Als controle hebben we beide productnummers even gezocht op de website van Wehkamp. Als je productnummers “703304” zoekt op de website, komt de PS4 te voorschijn, productnummers 703303 lijkt niet meer te bestaan.

Hi guys,

even een insiders weetje: er zijn wat probleempjes mbt foutieve mails waarbij een aangepaste levertijd is gemeld van de PS4. Dat gezegd hebbende, zou je aan het productnummer moeten kunnen zien of die van jou inderdaad gepland staat voor levering op de 29ste:

703303 : Levering op 29 november
703304 : Levering na 29 november

Ik heb de vraag vaker gekregen van mensen hier, dus ik dacht ik meld het even. 

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen