vrijdag 19 april 2024
HomeGadgetsApple brengt dit jaar twee nieuwe AirPods uit

Apple brengt dit jaar twee nieuwe AirPods uit

Als we de laatste geruchten mogen geloven is Apple van plan om dit jaar twee compleet nieuwe AirPods op de markt te brengen. Het gaat om een over-ear koptelefoon en een sportieve uitvoering van de normale AirPods.

Beats Studio 3

Over-ear AirPods

Volgens het doorgaans betrouwbare lekker Jon Prosser gaat het Amerikaanse bedrijf uit Cupertino de over-ear AirPods tijdens het WWDC 2020-event in juni presenteren. Het WWDC-event gaat dit jaar gewoon door, maar is vanwege het coronavirus een online aangelegenheid geworden

De over-ear AirPods gaat voorlopig door het leven onder de codenaam B515 en zou veel lijken op de Beats Studio 3. Ook de prijs van beide koptelefoons zijn ongeveer gelijk, circa 350 dollar.

Beats X

AirPods X

De sportieve uitvoering van de AirPods gaat voorlopig door het leven onder de codenaam B517 en zou volgens de beste man rond september of oktober onthuld worden. Qua design lijkt de AirPods X veel op de reeds bestaande Beats X-oordopjes van Apple’s dochter Beats.

Net zoals de draadloze Beats X-oordopjes zijn de oortjes onderling verbonden met een kabeltje dat je achter in je nek legt. Dit is ideaal voor onder meer hardlopers, want zulke oordopjes raak je niet zomaar even kwijt en kosten straks circa 200 dollar.

Dit vind je misschien ook leuk

Het laatste technieuws