Clumsy Ninja: een ninja als virtuele huisdier

De game Clumsy Ninja heeft een jaar op zich laten wachten, maar is toch eindelijk beschikbaar in de App Store. De app was oorspronkelijk vorig jaar tijdens de iPhone 5 aankondiging in 2012 aangekondigd. Clumsy Ninja is de Next Generation als het gaat om interactieve figuren. Nadat de ontwikkelaar NaturalMotion de app in Singapore heeft uitgebracht, is het nu eindelijk ook voor de rest van de wereld beschikbaar gesteld op de Apple toestellen.

ClumsyNinjaa

Bij de app, Clumsy Ninja heb je als het ware een ongetrainde en onhandige Ninja als huisdier. Deze ninja is in het begin level 1 en nog niet erg vaardig, een beginner nog. Het is mogelijk deze ninja op te pakken, rond te slingeren, hem vastbinden aan ballonnen en nog veel meer. In het begin gaat de ninja er nog slungelig mee om, maar door middel van trainen wordt hij steeds vaardiger.

ClumsyNinja

Met een aantal trainingsmogelijkheden die in het spel zitten is het mogelijk de ninja een level omhoog te laten gaan. Deze trainingsgereedschappen zijn bijvoorbeeld een bokszak of een trampoline. Tegelijk met een level omhoog gaan van je ninja verdien je munten en roze diamanten. Deze kunnen gebruikt worden als valuta om meer trainingsinstrumenten aan te schaffen. Moeite en tijd word beloond, want na een tijd is je ninja een volwaardig getrainde ninja.

Om jullie een beetje een indruk te geven is in de video hieronder de gameplay te zien.

Download nu Clumsy Ninja voor iPhone, iPod en iPad in de App Store.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen