woensdag, juli 24, 2024
HomeAppsVertel fantastische verhalen met Mojo - Stories Editor

Vertel fantastische verhalen met Mojo – Stories Editor

Een goed verhaal vertellen kan best lastig zijn. En als het een verhaal voor social media is, wordt het vaak een nog grotere uitdaging. Hoe krijg je de animatie-effecten onder de knie die je woorden en foto’s tot leven brengen? Mojo – Stories Editor is het antwoord: zelfs als je geen flauw benul hebt van video’s bewerken of ontwerpen, kun je toch verhalen maken die je kijkers versteld doen staan.

Mojo - Stories Editor

Mojo is gebaseerd op een selectie professioneel ontworpen sjablonen. Elk ontwerp, variërend van minimalisme tot mode, is zorgvuldig gecreëerd met een breed spectrum verhalen in het achterhoofd. De sjablonen Fashion en Pop gebruiken bijvoorbeeld animaties en flitsende tekst om een levendige sfeer te bereiken, terwijl de sjablonen Minimal en Photography een stuk rustiger zijn.

Zodra je het meest geschikte sjabloon hebt uitgekozen, kun je de inhoud naar hartenlust aanpassen. Je kunt van alles veranderen om je eigen draai eraan te geven: de tekst wijzigen, verschillende lettertypen proberen, een andere animatie toevoegen, de afbeeldingen vervangen, alles verplaatsen en nog veel meer.

Blij met hoe je alles hebt ingedeeld? Deel de resultaten op je favoriete social media. Je zult binnen de kortste keren professionele verhalen vertellen.

RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Most Popular

Recent Comments