Apple begint met tests iPhone 6 met 4,9-inch beeld

Na de goed ontvangen iPhone 5S, zijn we weer toe gekomen aan nieuwe geruchten. Volgens een bron uit China is Apple bezig met het testen van de iPhone 6 met een display van 4,9-inch en een nieuwe iPhone 5C. De website CTech is de eerste site die met gedurfde details komt en zegt dat de nieuwe generatie iPhones een 4,9-inch display zal hebben.

Ten eerste zal er volgens de site een nieuwe iPhone 6 uitkomen met een 4,9-inch display. Verder melden ze ook dat er een nieuwe iPhone 5C komt, waarschijnlijk met hetzelfde design als de eerste generatie iPhone 5C, maar met een groter beeldscherm.

Eerder gingen er al speculaties rond over Apple die met grotere beeldschermen bezig was. Als dit waar is, is het waarschijnlijk zo dat Apple zich gaat voegen in de phabletmarkt. Tot zover heeft Apple afstand gehouden van de nieuwe rage phablets, maar volgens de geruchten is het toch echt waar dat ook Apple grotere smartphones gaat produceren.

Samen met al dit nieuws komt ook het gerucht dat Apple met grotere iPads gaat komen, mogelijk met 12,9-inch displays. Apple heeft het zover goed volgehouden om uit de grotere smartphone markt te blijven, hoewel het nu tijd is voor Apple om de handen uit de mouwen te steken en het opneemt tegen Android phablets van LG en Samsung.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen