Zonder PS4 toch gratis games downloaden met een PS Plus account [Video]

Een PlayStation Plus account hebben biedt vele voordelen voor de gebruikers van de PlayStation 3, PS Vita en nu natuurlijk niet te vergeten de PS4. Je lidmaatschap is geldig voor al deze consoles dus je hebt nog steeds beschikking over maximaal 1GB online opslag, profiteren van exclusieve kortingen en als eerste toegang krijgen tot beta-versies en natuurlijk niet te vergeten elke maand gratis topgames. Bij de lancering van de PlayStation 4 zijn dat de games Resogun en Contrast, maar wat nou als je nog niet beschikt over een PS4 die je in de toekomst wel gaat aanschaffen? De mannen van IGN hebben de oplossing voor jou, wees snel, aan het eind van de maand is de actie verlopen.

PSPlus

De videohandleiding werd gemaakt na een opgestuurde email van iemand die een PS+ lidmaatschap heeft, maar nog geen PS4 terwijl diegene wel een PS4 gaat aanschaffen in het voorjaar. Toch wil deze mailer gebruik maken van de actie en de games Resogun en Contrast downloaden.

*In Nederland is de PlayStation Store nog niet geüpdatet naar PS4, zodra dit gebeurd zal je deze manier kunnen toepassen.

Ga naar de website van de PlayStation Store. Druk op PlayStation Plus, vervolgens zie je Instant Game Collection staan. Zodra de site geüpdate is staan daar de games Resogun en Contrast. Voeg ze toe in je winkelmandje en reken af. Nu zijn de games aan je account gekoppeld en zijn ze later te verkrijgen op je PS4.

via IGN

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen