Home Gaming Ook Media Markt belt eerste PS4 kopers

Ook Media Markt belt eerste PS4 kopers

0

Bart Smit is deze week begonnen met het bellen en mailen van mensen die een PlayStation 4 hebben besteld. Wij zijn vandaag gebeld door Bart Smit Amsterdam of we onze order van twee PlayStation 4′s willen switchen naar een PS4 + Killzone: Shadow Fall bundel. De reden hiervan zou zijn dat er meer Killzone bundels over zijn en helemaal geen losse PlayStation 4. Om iedereen tevreden te kunnen houden wordt er gevraagd of je over wil stappen naar een PS4 + Killzone: Shadow Fall bundel.

Een Techmania bezoeker, die na 23 augustus een PS4 had besteld bij Bart Smit kreeg ook een e-mail over de status van zijn bestelling. Zie e-mail:

Beste klant,

Op 29 november komt de langverwachte PlayStation 4 uit. Omdat je ná 23 augustus bij Bart Smit een reservering hebt geplaatst kun je helaas geen exemplaar bestellen van de eerste levering. De spelcomputers van de latere leveringen worden verkocht op volgorde van reserveerdatum vanaf 23 augustus. De precieze data van deze leveringen zijn onbekend. Gelieve hier rekening mee te houden wanneer je de spelcomputer hebt besteld met het oog op Sinterklaas of Kerst. Wij kunnen een tijdige levering voor deze data helaas niet garanderen. Houd je SMS/mailbox goed in de gaten om te weten wanneer je jouw exemplaar kunt bestellen.

Met vriendelijke groet,

Team bartsmit.com

Bart Smit klanten die voor 23 augustus een PS4 hebben besteld bij, krijgen het volgende e-mail:

Beste klant,

Binnenkort komt de PlayStation 4 uit en jij kunt deze als één van de eersten bestellen! Omdat je vóór 23 augustus bij Bart Smit een PS4 hebt gereserveerd zit je bij de eerste levering van deze nieuwe spelcomputer. Je ontvangt binnenkort een e-mail met daarin een speciale link waarmee je jouw PS4 kunt bestellen op onze site. Houd je mailbox dus goed in de gaten en wees er snel bij, want het zal hard gaan! De spelcomputer ontvang je op de dag van release: 29 november.

Met vriendelijke groet,

Team bartsmit.com

Naast Bart Smit is de Media Markt ook begonnen met het bellen van de eerste PS4 kopers. Net zoals Bart Smit vraagt de Media Markt of je je standaard order wil omzetten naar een PlayStation 4 + Killzone: Shadow Fall bundel.

Techmania bezoekers: Kone, ROEKOE en DuHastMich bedankt voor de tip!

Mobiele versie afsluiten