Home Gadgets LG G Flex onder het mes om zelf helende beschermlaag te testen...

LG G Flex onder het mes om zelf helende beschermlaag te testen [Video]

0

De LG G Flex kan wel het meest innovatieve smartphone van het moment genoemd worden. De nieuwe smartphone heeft een buigbare beeldscherm en is uitgerust met een zelf helend beschermlaagje. Volgens LG zouden krassen op de achterkant na enkele tijd verdwenen moeten zijn. YouTuber Marques Brownlee onthult hoe zelf helend het toestel nou echt is.

Brownlee begint met het krassen van de achterkant met een sleutelbos, hiermee bootst hij het meest voorkomende probleem na. Verbazingwekkend, maar toch blijken de krassen na enige tijd te zijn geheeld. Vervolgens offert hij zijn nieuwe telefoon op door een test te doen met een zakmes. Net onder het LTE A logo maakt hij een diepe kras. Na enkele uren lijkt het krasje verdwenen te zijn, maar met verschillende invalshoeken valt er toch een kleine kras te zien.

LG’s nieuwe zelf helende technologie is misschien  imponerend, maar het blijkt toch dat deze technologie het best werkt bij warme temperaturen. Wat betekent dat de gebruikers van de LG G Flex in Nederland wat minder geluk hebben. Brownlee komt met een oplossing waarbij hij door wrijving de achterkant van zijn telefoon opwarmt om zo het heelproces te versnellen. Dit kan bijvoorbeeld ook gedaan worden door het spelen van een spel dat veel vermogen nodig heeft. LG is met het ontwikkelen van de G Flex weer aan de top als het gaat om smartphones, vinden jullie niet?

Mobiele versie afsluiten