Probeer mobiele poker uit

Het zijn spannende tijden voor Nederlandse pokerspelers.

Dankzij de snelle WiFi-internet verbinding en een zeer ruime keuze aan hoogwaardige draagbare apparaten, kun je tegenwoordig waar u ook bent en wanneer u wilt poker spelen.

Er zijn natuurlijk verschillende poker apps op de markt, bij sommige speelt u gratis en bij de andere speelt u voor echt geld. U kunt ook aan toernooien deelnemen terwijl je op de luchtgaven wacht of in de rij staat voor een kopje koffie. Je hoeft de sensatie van een poker spel niet achterna, het is er al!

Poker

Het wordt steeds moeilijker om te kiezen uit verschillende apparaten waarmee u poker kunt spelen, het is natuurlijk veel makkelijker om direct aan een echte tafel te zitten. Een beslissing nemen om mobiel te spelen is moeilijk, ten eerste zou u alle ins- en outs moeten weten van mobiel poker op apparaten zoals een smartphone of tablet.

Wil je pokeren? Ook daar is een app voor

Dankzij de nieuwste mobiele apps van grote weddenschappen bedrijven is pokeren op je iPhone of Android- apparaat een realiteit. Ze houden namelijk alle trends bij in deze groeiende markt.

Bijna alle grote namen in de poker wereld bieden tegenwoordig een hoge-kwaliteit apps die dezelfde functies heeft als de desktop-versie.

Apps voor andere smartphone-platforms zoals BlackBerry en Windows Phone is zeer schaars, we verwachten dat dit binnenkort in een hoge tempo zal veranderen.

De nieuwste apps laten je niet alleen voor echt geld spelen, maar zo is het ook mogelijk om je geld over te dragen naar een andere of naar een andere account van je zelf. Ze hebben ook een scala aan spelmodi. Spelmodi zoals Sit ‘n’ Go en Zoom poker zijn ideaal voor smartphone gaming, deze zijn korter en sneller in tempo, hierdoor zijn ze meer geschikt voor mobiele apparaten en het type omgeving waar je aan het spelen bent.

Smartphone gaming brengt een totaal andere ervaring met zich mee en kan je in een handomdraai op meerdere tafels spelen. Het relatief kleine scherm kan ook een belemmering vormer voor de speler, aangezien je de display kleiner is en als je grote vingers hebt moeilijker te navigeren.

Pokeren op een tablet

Pokeren op een iPad of een Android-tablets is ideaal, deze hebben een grotere scherm en een krachtiger processor, waardoor mobiel pokeren een genot wordt!

Het nadeel van pokeren op een tablet is dat het niet overal in past, het is natuurlijk wat groter dan een smartphone en ook nog eens duurder! De algemene ervaring is dan weer wel beter.

Dezelfde apps die je zou vinden op een tablet zijn in meeste gevallen ook beschikbaar op een tablet. Het grotere scherm maakt het makkelijker om alles bij te houden wat er aan de tafels gaande is. Sneller multitasking betekent dat u tussen verschillende applicaties kunt switchen, hierdoor kunt u snel uw notitie-app erbij pakken om uw pokerspel beter in de gaten te houden.

Mobiliseer je spel

Het aantal Nederlandse professionele poker spelers die tegenwoordig mobiel pokeren neemt snel toe. Er is een nieuwe generatie van pokerspelers die hun geld onderweg verdienen met mobiel poker.

Spelen van poker op je mobiel is de perfecte metgezel voor avonturiers die niet kunnen blijven zitten en past perfect in onze digitale, on-the-go levensstijl. Oudere professionals gebruiken mobiele poker als een verlengstuk van hun desktop poker. De strategie en de tools die beschikbaar zijn op de computer is gewoon niet te vergelijken met wat een mobiele apparaat te bieden heeft.

De old-school profs gebruiken mobiele poker als een manier om hun poker spieren bij te houden. Een evenwichtige mix van mobiel gaming en desktop-gebaseerd gaming is zeker een aanrader. terwijl de mobiele gaming arena staat nog in de kinderschoenen. Het zijn echter de pioniers van mobiele poker die dagelijks dit geweldige spel overal meenemen.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen