Klachten over defecte PlayStation 4 blijft groeien

Op het PlayStation-forum en bij webwinkels zoals Amazon blijft het aantal klachten over defect geraakte PlayStation 4 groeien. Er wordt gesproken over een defecte console, echter vindt Sony dat een gering aantal gamers te maken hebben met een kapotte PS4.

In bepaalde gevallen toont de PS4 een blauwe knipperende led, terwijl de console dienst weigert. Deze melding wordt al de ‘blue pulsating light of death’ genoemd. Andere gamers maken melding van een rode led die knippert. Ook hier weigert de console dienst, mogelijk als gevolg van een fout in de hdmi-aansluiting.

Sony laat weten dat slechts een handvol gamers problemen hebben. Het aantal zou vallen onder de 0,4 procent defecte consoles waar het bedrijf rekening mee heeft gehouden bij de introductie van een nieuwe spelcomputer.

Volgens spelontwikkelaar Electronic Arts zorgt firmware-update 1.50 voor stabiliteitsproblemen. Sinds de update zou de PlayStation 4 vastlopen, crashen en last hebben van een slechte verbinding met televisietoestellen.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen