Tweede levering PS4’s zo goed als uitverkocht!

De langverwachte PlayStation 4 is gisteren officieel gelanceerd in de Verenigde Staten. In onder meer Nederland en België is de PS4 vanaf 29 november verkrijgbaar. Zoals je eerder al op Techmania kon lezen is de Day-One editie van de PS4 al langere tijd helemaal uitverkocht. Als je nog geen pre-order hebt geplaatst is de kans minimum dat je op vrijdag 29 november met een PlayStation 4 naar huis kan.

Eind december zal Sony de Nederlandse retailers voorzien van nieuwe PlayStation 4 exemplaren. Het lijkt er nu op dat ook de tweede lading PlayStation 4 consoles in Nederland uitverkocht begint te raken.

Media Markt en Saturn haalde eerder deze maand al de PS4 uit het assortiment, omdat hun PS4 exemplaren uit de tweede levering er volledig uitverkocht is. Inmiddels is het bij Nedgame ook niet meer mogelijk om een PlayStation 4 te pre-orderen uit de tweede levering.

Inmiddels is het bij Nedgame ook niet meer mogelijk om een PS4 te pre orderen uit de tweede lading. Bij Nedgame is het enkel mogelijk om een PS4 te pre-orderen voor begin 2014.

Bij Bol.com is het gelukkig nog wel mogelijk om een PlayStation 4 te reserveren voor eind december, waarschijnlijk wordt deze op 31 december geleverd.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen