PlayStation 4 kampt nu al met hardware problemen

De PlayStation 4 zal morgen (vrijdag 15 november) gelanceerd worden in de Verenigde Staten. Sony’s nieuwste game console is nog niet officieel te koop, maar een klein hoeveelheid mensen hebben het al in huis. Een aantal hiervan ondervinden nu al problemen met het apparaat.

Een 23-jarige jongen uit Maryland won eerder een PS4 met de ‘Play The Future First’-actie van Sony. De PS4 bleek echter niet te werken. Toen hij zijn PlayStation 4  aangesloten had op zijn televisie werd er namelijk geen beeldsignaal naar de tv verzonden, terwijl de console wel aanging en een pulserend blauw licht toonde.

Na veel contact te hebben gehad met de PlayStation support afdeling heeft hij als goedmakertje $10 dollar op zijn account gestort gekregen en de boodschap dat ze (voorlopig) niks voor hem kunnen betekenen. De gelukkige winnaar heeft helaas dus gewoon pech.

De 23-jarige jongeman is helaas niet de enige met een niet werkende PS4. Er zijn ook andere klachten binnengekomen bij Sony. Sommige consoles hebben wel eerst gewerkt, maar na de nieuwe firmware update is het gekapt met werken. Zo ook bij het Amerikaanse IGN. Uiteraard is Sony er dan wel als de kippen bij om de console te vervangen, want dan kan het allemaal opeens wel.

De problemen hebben ook Shuhei Yoshida bereikt en deze laat via Twitter weten dat de problemen onderzocht worden, hij voegt eraan toe dat het slechts een klein percentage van de verscheepte consoles betreft.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen