Eerste GTA 5 DLC komt aankomende week

Het is dan bijna zover, de eerste DLC voor Grand Theft Auto V komt aankomende week, dat maakte ontwikkelaar Rockstar bekend op haar haar officiële website. Het gaat om het Beach Bum Pack DLC, dat gratis zal zijn voor alle GTA Online gamers.

Rockstar gaf ook wat meer informatie over Content Creator, dat gepland staat voor deze herfst. Daarnaast wil Rockstar ook binnenkort beginnen met het organiseren van speciale events in GTA Online.

Beach Bum Pack DLC

De eerste DLC voor GTA 5 heet Beach Bum Pack en zal voor iedereen gratis te downloaden zijn. De nieuwe DLC-pakket bevat onder meer nieuwe strand gerelateerde voertuigen, missies en uitdagingen. Zowel de auto’s en wapens zullen beschikbaar zijn in de Story Mode als in GTA Online. Daarnaast brengt de DLC ook een aantal customization-opties voor je online character. Denk hierbij aan kapsels, tatoeages en veel meer.

Er worden ook nieuwe Jobs toegevoegd in de vorm van Gang Attacks, Survivals, Last Team Standings, Parachutes, Deathmatches en Races.

Content Creator

Content Creator maakt het mogelijk om eigen Deathmatches en Races te maken. Andere GTA Online gamers kunnen vervolgens stemmen op content van medespelers. De beste contents met de meeste stemmen krijgen een Rockstar Verified’-teken. Deze zullen besproken worden op de Newswire van Rockstar en deel uitmaken van de aankomende GTA Online Social Club Events.

Social Club Event Weekends

Naast een nieuwe DLC en de Content Creator begint Rockstar met het organiseren van Social Club Event Weekends. Deze zullen aan spelers speciale beloningen en bonussen toekennen. Dit kan onder andere gaan om limited-edition in-game Event Crate Drops en in-game kortingen. Bovendien zal Rockstar een nieuwe GTA Online livestream-show uitzenden op Twitch en haar Social Club Events-pagina. Ook zullen prijzen weggegeven worden met unieke GTA V-spullen.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen