Super Mario voor iOS komt 15 december

Tijdens de aankondigen van de iPhone 7 eerder dit jaar maakte Nintendo bekend dat Super Mario naar iOS komt. Een releasedatum maakte Nintendo toen niet bekend, maar nu is bekend dat Super Mario Run vanaf 15 december te downloaden is voor de iPhone, iPad en iPod touch.

Super Mario

Super Mario

De eerste levels van de iOS-game zijn gratis te spelen, maar om verder te kunnen gaan dien je een eenmalig bedrag van 9,99 euro te betalen. Dat vinden wij voor een mobiele game wel erg prijzig.

Als het spel in de smaak valt kan je het unlocken door een tientje te betalen. Daarna hoef je volgens Nintendo niet meer te ergeren aan in-app-aankopen.

De game beschikt over drie verschillende spelmodi. In de eerste is het de bedoeling dat je zoveel mogelijk muntjes verzameld om een hoge score neer te zetten. In de tweede is het de bedoeling dat je scores van andere gamers verbetert. Dus zo min mogelijk fouten maken.

En tot slot moet je een eigen Paddenstoelenrijk maken. Dit doe je dan aan de hand van de muntjes en toads die je in de eerste en tweede spelmodi hebt verdient.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen