Je smartphone mooi, goed, werkend houden

Van je peperdure smartphone wil je vanzelfsprekend zo lang mogelijk genieten. Als je toestel om wat voor een reden dan ook kapot gaat, is het natuurlijk enorm balen. Je kan je iPhone natuurlijk laten repareren bij een Apple Store of bij een iPhonekliniek. Voorkomen is natuurlijk beter dan genezen.

Smartphone

Smartphone

Een kapotte iPhone door een ongelukkige val of een verdronken smartphone door een plons in het water is natuurlijk niet leuk. Dit gebeurt namelijk bij de helft van alle smartphone bezitters. Daarom is het altijd verstandig om een stevig telefoonhoesje en een screenprotector te gebruiken.

Apple lanceerde afgelopen jaren steeds twee iPhone modellen. Een standaard versie met een 4,7-inch scherm en een Plus-variant met een 5,5-inch scherm. Omdat iPhones van tegenwoordig extra groot zijn is de kans groter dat het uit je zak hoger dan normaal. Is je broekzak niet groot? Doe hem er dan ook niet in.

Een ander voorbeeld wat regelmatig voorkomt is dat dames meestal hun smartphone in hun kontzak doen. Als je dan ergens op een stoel gaat zitten of je stapt in een auto. Haal je toestel uit je kontzak, want de kans is groot dat je dure iPhone gaat buigen.

Of alles samen in je zak of tas proppen is ook niet goed voor je toestel. Je sleutels zijn bijvoorbeeld een grote boosdoener. Zo ontstaan de meeste krassen.

Ook stof kan met den dure een probleem veroorzaken. Soms laad je smartphone ineens niet meer op. Vele denken dat de oplaadpoort of oplaadkabel defect is. In de meeste gevallen zijn stofpluisjes de boosdoener. Je kan bijvoorbeeld met een tandenstoker rustig de oplaadpoort schoonmaken. Wees wel voorzichtig dat je niets beschadigd.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen