‘iPhone 8 hardware wordt in Israël ontwikkeld’

Zowel de iPhone 7 als de iPhone 7 Plus zijn sinds 16 september verkrijgbaar in onder meer Nederland en België. Beide toestellen zijn helaas nog steeds niet altijd even goed verkrijgbaar. Een hoop mensen waaronder ikzelf zitten nog altijd te wachten op een splinternieuwe iPhone, maar de geruchtenmolen voor de iPhone 8 begint al op gang te komen.

iPhone 8

iPhone 8

Hoewel de iPhone 7 (Plus) officieel twee weken geleden gelanceerd is begint de geruchten over de volgende generatie iPhone beetje voor beetje op gang te komen. Volgens bronnen van het doorgaans betrouwbare website Business Insider zou Apple in zijn Israëlische kantoor in Herzliya bezig zijn met de ontwikkeling van de iPhone 8. Het Amerikaanse bedrijf uit Cupertino zou daar werken aan hardware voor de volgende generatie iPhone.

De iPhone die we volgend jaar kunnen verwachten zou niet de naam iPhone 7S krijgen, maar simpelweg iPhone 8 heten. Een medewerker die anoniem wil blijven wou niet teveel informatie kwijt, maar hij maakte wel bekend dat er in Israël gewerkt wordt aan verschillende nieuwe Apple-producten. De nieuwe iPhone werdt specifiek bij de naam genoemd.

In het Israëlische kantoor zouden ongeveer 800 mensen werken aan de hardware, maar de fabricage van de iPhone 8 zou elders plaatsvinden.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen