De voordelen van de iPhone 7 en iPhone 7 Plus

Woensdag kondigde Apple de iPhone 7 en iPhone 7 Plus aan. De nieuwe iPhones zijn op veel vlakken sterk verbeterd ten opzichte van hun voorgangers. In dit artikel lees je wat drie van de zeven voordelen zijn van de iPhone 7 en iPhone 7 Plus.

iphoen-7-plus

Ze zijn waterdicht

De twee nieuwe telefoons zijn allebei stof- en waterdicht. Dit betekent dat er bijvoorbeeld geen zand in de telefoons kan komen. Ook kunnen de iPhone 7 en iPhone 7 Plus tot een half uur een meter onder water blijven. Je telefoon gaat dus niet stuk als je ‘m per ongeluk in de gootsteen laat vallen. Dat is wel een prettige toevoeging, toch?

Ze hebben stereospeakers

De geluidskwaliteit van de iPhone 7 en iPhone 7 Plus is beter dan die van hun voorgangers. Dit komt omdat de nieuwe iPhones stereospeakers hebben, die aan de boven- én onderkant zitten. Het voordeel hiervan is dat de telefoons beter geschikt zijn om bijvoorbeeld Netflix mee te gebruiken.

De startknop is vernieuwd

De iPhone 7 en iPhone 7 Plus hebben een nieuw type startknop. Deze is drukgevoelig, waardoor het meer mogelijkheden biedt dan de startknop van de iPhone 6s en iPhone 6s Plus. Een bruikbare vernieuwing is dat apps de startknop kunnen laten trillen, zodat jij feedback ontvangt. Uiteraard zit er in de startknop ook een vingerafdruksensor, waarmee je iPhone goed is beveiligd. Ook kun je ‘m op die manier snel ontgrendelen.

Alle ins en outs over de voordelen

Ben je benieuwd naar wat de andere vier van de zeven voordelen van de nieuwe iPhones zijn? Op het KPN Blog lees je ze allemaal. Je kunt de iPhone 7 en iPhone 7 Plus vanaf 9 september bij KPN voorbestellen. De telefoons zijn verkrijgbaar in het zwart, gitzwart, goud, zilver en roségoud. Vanaf 16 september zijn de iPhones in Nederland leverbaar.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen