PlayStation 4 bundels zijn verkrijgbaar na release

Op de website van Bart Smit dook er eerder deze week een PlayStation 4 + Killzone: Shadow Fall bundel. De verwachting is dat er binnenkort nog meer bundels bij gaan komen. Helaas zullen deze bundels niet verkrijgbaar zijn op de dag van de PlayStation 4 release. Zoals we eerder al hadden vermeldt is de PS4 nu echt helemaal uitverkocht.

PS4

Bol.com heeft op een vraag van een bezoeker over de PS4 bundels het volgende medegedeeld:

Wij ontvangen t/m de release alleen maar basis PS4-consoles en géén PS4 bundels. Wanneer de bundels precies bij ons online zullen staan is helaas niet bekend. In ieder geval niet voor release van de PS4 op 29 november. Ook krijgen wij geen extra PS4′s omdat er nu bundels zijn aangekondigd door Sony. De bundels vanuit Sony zijn hardbundels en worden niet door de retailers zelf samengesteld. bol.com zal dus op zeer korte termijn geen bundels van de PS4 gaan voeren. Wij hopen je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Bij Bol.com kan je momenteel enkel de PlayStation 4 pre-ordere, games dien je dan apart te pre-orderen. Wanneer we nieuwe PS4 bundels kunnen verwachten is momenteel helaas niet bekend. We houden je natuurlijk op de hoogte zodra we meer weten.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen