Home Smartphone Waarom een telefoonhoesje zo belangrijk is op vakantie

Waarom een telefoonhoesje zo belangrijk is op vakantie

0

Anno 2016 loopt iedereen met een smartphone, zelf de kleintjes hebben er een. Je hebt een peperdure telefoon en deze wil je natuurlijk ook vanzelfsprekend zo lang mogelijk gebruiken en plezier aan hebben. Daarom is het altijd verstandig om een stevig telefoonhoesje te gebruiken.

Telefoonhoesje

Op de straat zie ik zelden een persoon zijn smartphone gebruiken zonder een hoesje. Naast het beschermen van je toestel hebben sommige telefoonhoesjes ook verschillende functies. Laatstgenoemde is geen prioriteit maar meer een gimmick.

Smartphones worden alsmaar duurder. Voor een nieuwe Apple iPhone of een Samsung Galaxy telefoon betaal je algauw 700 euro voor. Genoeg reden om je nieuwe smartphone goed te beschermen vindt je niet? De belangrijkste functie van een telefoonhoesje is dat het je smartphone optimaal beschermt.

Helemaal nu het vakantie is. Je wilt veel en gezellige dingen doen. Je kan natuurlijk extra zuinig omgaan met je toestel, maar zoals we allen weten zit een ongelukje in een klein hoekje. Zeg dat je bijvoorbeeld onlangs een nieuwe iPhone SE hebt gekocht, een extra sterke iPhone SE hoesje zou natuurlijk geen overbodige luxe zijn.

Tijdens je vakantie is het natuurlijk super warm weer, je draagt een korte broekje en deze hebben meestal kleine zakjes. Smartphones van tegenwoordig zijn extra groot. De kans dat je splinternieuwe iPhone SE uit je zak valt is hoger dan normaal. Ook tijdens het fietsen kan het zomaar uit je zak vallen. Ik neem aan dat je liever een sterke iPhone SE hoesje zou willen dan je telefoon ter reparatie moeten brengen. Ik kan je garanderen dat dit meer kost dan een gemiddelde hoesje.

Ook is het raadzaam om je toestel te schermen met een screenprotector. Het beeldscherm van je smartphone is ook kwetsbaar en je wilt natuurlijk ook geen krassen zien. Op de website van iPhonehoesjes.nl heb je een enorm aanbod aan iPhone SE hoesjes.

Mobiele versie afsluiten