Poker apps voor je smartphone

De smartphone heeft de manier veranderd waarop je leeft en interactie hebt met de wereld om je heen. Bovendien is het voor pokerspelers een  gouden kans om online poker te spelen op welke locatie dan ook. Een poker app is gemakkelijk te installeren en oneindig veel handiger dan het spelen via een desktop computer. Maar als je nog twijfelt, lees dan dit artikel we leggen je haarfijn uit wat de voordelen zijn van een poker app ten opzichte van het “ouderwetse” online poker.

Poker

Mobiel poker spelen

Het is eigenlijk niet meer dan logisch dat zoveel spelers de overstap al hebben gemaakt met het spelen van poker op hun mobiele telefoon. De kwaliteit van de poker app is uitstekend en je hebt de mogelijkheid om overal te spelen waar een internetverbinding is. De pokerrooms die de app uitgeven hebben stuk voor stuk een uitstekende klantenservice die 24 uur per dag beschikbaar is. Start vandaag nog met mobiel pokeren, binnen een paar minuten is de installatie achter de rug.

Poker Spelen op je iPhone

Apple zal niet toestaan ​​om online poker als app te gebruiken. Echter, dat wil niet zeggen dat je niet kan spelen op je iPhone. Er is een kleine maas in de wet waardoor je de beperking kan omzeilen en daar hoef je geen computer genie te zijn. Volg onze stap voor stap handleiding en zie wat je moet doen om je iPhone in te zetten als mobiele pokerspeler en dat 24 uur per dag.

De sleutel is het gebruik van een applicatie genaamd iTap. Hiermee kunt u uw iPhone koppelen aan je pc of Mac (via Wifi, 3G of EDGE) om vervolgens de bewerking met de iPhone over te nemen. Het lijkt lastig, maar de installatie is klaar in een handomdraai en, zodra je het hebt gedaan kan je spelen bij iedere pokerroom.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen