Pokémon Go hack voor de iPhone

Om verder te komen in Pokémon Go moet je veel kilometers afleggen en dat is nou een van de minpunten van de game. We hebben natuurlijk niet altijd tijd en zin om een rondtje te doen om wat Pokémons te vangen. Gelukkig bestaat er een Pokémon Go hack voor de iPhone waarmee je al het gedoe kan overslaan. Je zit relax thuis, maar de app denkt dat je totaal ergens anders bent!

Pokémon Go hack voor de iPhone

Pokémon Go hack voor de iPhone

Om aan de slag te kunnen met de Pokémon Go hack dien je eerst je iPhone te jailbreaken. Ik heb vanmorgen een tutorials geschreven hoe je je iPhone kan jailbreaken op iOS 9.3.3. Voordat je begint met de Pokémon Go hack voor de iPhone dien je eerst je iOS-apparaat te jailbreaken.

Dankzij PokemonGoAnywhere kan je vanuit je eigen plaatst zelf kiezen welke richting je op gaat of je laat hem zelf random lopen. Je hebt snelheden van 1x, 2x en 4x. Waarschijnlijk is 1x lopen, 2x is fietsen en 4x auto rijden.

Pokémon Go hack iPhone

Stap 1: Wis de Pokémon Go app van je toestel. Open nu Cydia en voeg de volgende repo toe: http://cokepokes.github.io en zoek naar Masterball en installeer deze.

  • Cydia > Bronnen > Wijzig > Voeg toe

Pokémon Go en vele andere apps werken niet als je toestel is gejailbreakt. Dankzij Masterball kan een app niet achterhalen of je toestel is gejailbreakt.

Stap 2: Voeg nu de volgende repo toe: http://williamlcobb.com/repo en zoek naaras PokemonGoAnywhere en installeer deze.

Na het installeren van PokemonGoAnywhere kan je voortaan zelf bepalen waar je heen wilt lopen. En dit allemaal door relax thuis op de bank te zitten.

Download nu de Pokémon Go-app via de App Store. Het kan zijn dat de app blijft crashen, om dit te fixen dien je je iPhone te herstarten.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen