Pokémon Go hack [Geen jailbreak nodig]

Tegenwoordig is iedereen een Pokémon Trainer. Alleen moet je er wel erg veel voor doen om verder in de game te komen. Dat is waarschijnlijk ook de reden waarom iedereen in de ban is van Pokémon Go. Je hebt niet altijd tijd of zin om een rondje te doen om wat Pokémons te vangen of kilometers te lopen zodat je eitje eruit komt. Gelukkig bestaat er een Pokémon Go hack waarmee je al het gedoe kan overslaan. Je zit relax thuis, maar de app denkt dat je bijvoorbeeld in de Vondelpark zit.

Pokémon Go hack

Er bestaan meerdere Pokémon Go hacks. Ik heb inmiddels een aantal geprobeerd, maar bij de meeste kreeg mijn Pokémon Go-account een softban. Ik kon tussen de 3 á 4 uurtjes geen Pokémons meer vangen. Als je een Pokémon Go hack probeert advies ik je om een nieuwe account aan te maken en daarop te testen.

Bij Tutuapp werd ik ergens gedropt, vraag me niet waar, toen ik via de app ging lopen en Pokémons probeerde te vangen kon ik letterlijk niks vangen. Alle Pokémons gingen wegrennen, ook PokéStops werkte niet. Toen wist ik eigelijk al hoe laat het was, mijn account was geblokkeerd.

Gelukkig had ik steeds een nieuwe account gebruikt om verschillende apps te testen. Tot slot kwam ik bij een Pokémon Go hack dat gelukkig werkte. Inmiddels gebruik ik de hack twee dagen en mijn account is nog steeds niet geblokkeerd. Deze app plaats mij ook daadwerkelijk waar ik ben, andere dropte je letterlijk in een andere land. Vanuit je eigen plaatst kan je zelf kiezen welke richting je op gaat of je laat hem zelf random lopen. Je hebt snelheden van 1x, 2x en 4x. Waarschijnlijk is 1x lopen, 2x is fietsen en 4x auto rijden.

De onderstaande Pokémon Go hack werkt enkel op een iPhone en je hebt geen jailbreak ervoor nodig. Ik beschik helaas niet over een Android-toestel om een hack voor Pokémon Go te testen.

Pokémon Go iOS hack

Wat heb je nodig

  • Een Mac.
  • Xcode 7.3.1. Gratis te downloaden via de Mac App Store.
  • Een Apple Developer account. Een gratis account werkt ook.
  • iOS App Signer utility, te downloaden via deze link.
  • Pokémon Go-bestand, te downloaden via deze link. (PS: Wijzig de naam van de app naar PokemonGo.ipa)
  • JailedPokemonGoanyWhere bestanden, te downloaden via deze link.

Ik neem aan dat je alle benodigde bestanden hebt gedownload. Laten we dan maar beginnen!

Stap 1: Verwijder de Pokémon Go-app van je toestel en sluit je iPhone aan op je computer.

Stap 2: Open Launchpad en zoek naar keychain access.

keychain-access

Stap 3: In de linker menu dien je onder Sleutelhangers de optie inloggen te selecteren en vervolgens Certificaten. Selecteer al je certificaten en verwijder ze.

verwijderd-certificaten

Stap 4: In het begin moest je een aantal bestanden downloaden. Ik neem aan dat je dat hebt gedaan. Pak het bestand JailedPokemonGoanyWhere.zip uit en plaats de PokemonGo.ipa bestand in dezelfde map.

map

Stap 5: Open Xcode en selecteer Create a new Xcode project en kies vervolgens Master Detail Application.

Nu dien je de gegevens van je nieuwe applicatie in te vullen. Je kan gewoon de volgende gegevens gebruiken die ik heb gebruikt. Klik nu op next.

xcode-app

Stap 6: Bij Team dien je nu je geregistreerde Apple ID te selecteren. Vervolgens selecteer je nu een locatie om je project op te slaan, bijvoorbeeld je bureaublad. Xcode zal je nu een fout melding geven, dit is normaal. Klik nu op Fix Issue.

xcode-team

Stap 7: Om het probleem automatisch te fixen vraagt Xcode je om in te loggen met een Apple Developer account. Klik op Add en log in met je account. Selecteer je Apple ID en klik op Choose. Xcode zal nu automatisch alles fixen.

Stap 8: Klik nu op Xcode en selecteer vervolgens Preferences.

xcode-pref

Stap 9: Je krijgt nu je account te zien. Rechtsonder staat View Details…, klik daar nu op.

Bij Provisioning Profiles zie je het profiel staan die je had aangemaakt. Rechtermuisklik erop en druk vervolgens op Show in finder en laat geopende scherm staan.

xcode-account

Stap 10: Open Launchpad en zoek naar de Terminal.app. In de Terminal applicatie dien je het volgende in te voeren; cd druk nu op de spatie-toets en sleep de JailedPokemonGoanyWhere map naar de Terminal-app en druk op enter.

Voer nu het volgende in; chmod +x patchapp.sh optool klik op enter.

Voer nu het volgende in; ./patchapp.sh patch PokemonGo.ipa druk nu op de spatie-toets en sleep je Provisioning Profiles map naar de Terminal-app en druk op enter.

Het duurt nu ongeveer twee minuten totdat het voltooid is. Je krijgt daar een melding in Terminal te zien.

Stap 11: Open Xcode en ga naar Window > Devices.

xcode-window

Stap 12: Selecteer nu je iPhone (linker menu) en klik op de + knopje (onder Installed Apps).

Navigeer nu naar de map van JailedPokemonGoanyWhere. In de map zie je nu een nieuwe app genaamd PokemonGo-patched.ipa. Klik erop om het te installeren.

Xcode zal nu de app installeren, wacht er geduldig op. Heel soms bestaat er een kans dat het mislukt. Ook daar heb ik een oplossing voor.

xcode-toestel

Stap 13: Deze stap dien je enkel te volgen als de installatie is mislukt!

Open nu de iOS App Signer applicatie die je eerder hebt gedownload. In de app klik je op bij Input File op Browse en navigeer naar PokemonGo-patched.ipa. Bij Provisioning Profile dien je de aangemaakte profiel te selecteren.

Zodra je alles hebt ingevuld druk je nu op Start. Noem de app PokemonGo-patched.ipa en sla het bestand op in de JailedPokemonGoanyWhere map. iOS App Signer zal voor de rest zorgen.

Stap 14: Ga nu terug naar Xcode en klik op Windows en volgens Devices.

Selecteer nu je iPhone (linker menu) en klik op de + knopje (onder Installed Apps).

Navigeer nu naar de map van JailedPokemonGoanyWhere. In de map zie je nu een nieuwe app genaamd PokemonGo-patched.ipa. Klik erop om het te installeren.

Xcode zal nu de Pokémon Go hack installeren op je iPhone. Dit kan enige tijd duren, wees dus geduldig. Zodra Xcode klaar is zal Kodi op je homescreen verschijnen. Veel plezier ermee!

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen