Pokémon Go Plus kost 39,99 euro

De Pokémon Go-app is gratis te downloaden, maar om toch geld aan het spel te kunnen verdienen zijn er verschillende in-app aankopen. Binnenkort verschijnt ook de eerste accessoire voor de game, namelijk Pokémon Go Plus.

Pokémon Go Plus

Pokémon Go Plus

Het is je vast niet ontgaan dat de hele wereld in de ban is van Pokémon Go. Hoewel de app momenteel enkel in de Verenigde Staten, Australië en Nieuw-Zeeland officieel is gelanceerd wordt de game wereldwijd gespeeld. Heb jij Pokémon Go nog niet op je iPhone of Android-toestel? Check dan deze gids om binnen no-time te beginnen aan je eigen Pokémon-avontuur.

Pokémon Go Plus, het armbandje dat samenwerkt met de Pokémon Go-app, is vanaf eind juli verkrijgbaar in Nederland voor 39,99 euro. Een exacte releasedatum is vooralsnog niet bekend. Op de website van Nintendo is enkel te lezen dat het na veertien werkdagen vanaf de releasedatum van de Pokémon GO Plus geleverd wordt.

Op de productpagina is te zien dat het armbandje compatibel is met de iPhone, maar informatie over Android-toestellen staat er niet op.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen