Pokémon Go: Snel levelen en veel XP verdienen [Tips & Tricks]

De meeste mensen onder ons zullen vast en zeker heel wat uurtjes hebben doorgebracht in de virtuele wereld van Pokémon. In Pokémon Go kom je regelmatig dezelfde Pokémon tegen. Voor de meeste is het dus ook verleiding om deze Pokémons allemaal om te zetten in candy.

Pokémon Go

Pokémon Go

In het begin ging ik alle dubbele Pokémons transfereren naar professor Willow. De professor geeft je dan een candy voor terug. Veel voorkomende Pokémons zijn onder meer Pidgey, Rattata, Caterpie en Weedle. Elke keer als je een willekeurige Pokémon vangt krijg je standaard 3 candies. Als je zoveel mogelijk van de genoemde Pokémons vangt heb je voordat je het weet enorm veel candies.

Om snel te kunnen levelen en veel XP te kunnen verdienen hebben we veel van de volgende Pokémons nodig: Pidgey, Rattata, Caterpie en Weedle. Verzamel dus eerst zoveel mogelijk van de genoemde Pokémons.

Om te evolueren heeft een Pidgey, Caterpie en Weedle allemaal 12 candies nodig. Een Rattata heeft er 25 nodig. Bij de meeste Pokémons heb je 50 candies nodig om te evolueren.

Elke keer als je een Pokémon laat evolueren krijg je 500 XP. Door meer XP’s te verdienen kun je vervolgens sneller levelen. Met een Lucky Egg krijg je voor de komende 30 minuten dubbel zo veel XP.

Om snel te kunnen levelen en veel XP te verdienen dien je over de volgende dingen te beschikken.

  • Heel veel Pidgey, Caterpie, Weedle of Rattata.
  • Lucky Egg (voor dubbel XP)
  • Incense (Om nieuwe Pokémon naar je toe te lokken)

Zet Lucky Egg en Incense aan en begin met het evolueren van je Pidgey, Caterpie, Weedle en Rattata. In plaats van 500 XP krijg je nu 1000 XP voor het evolueren van een Pokémon. Ook krijg je voor de komenden dertig minuten dubbel zoveel XP voor het vangen van nieuwe Pokémons.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen