Pokémon Go krijgt binnenkort ruilfunctie en nieuwe features

John Hanke, CEO van Niantic, heeft tijdens een interview met Business Insider laten weten dat Pokémon Go spelers binnenkort verschillende nieuwe features kunnen verwachten. Zo kunnen we binnenkort onder meer een ruilfunctie, nog meer Pokéstops en Pokémon Gyms en een leaderboard.

Pokemon Go

Pokémon Go

John Hanke erkent dat Pokémon ruilen een kernelement van de Pokémon-reeks is en voegt eraan toe dat de app ontworpen is zodat spelers interactie met elkaar kunnen hebben. In de toekomst zullen gebruikers hun gevangen Pokémons met elkaar kunnen ruilen. Het zou dus zomaar kunnen dat deze feature er snel aankomt. Hoe dat werkt en wanneer de update verschijnt is vooralsnog niet bekend.

Ook worden de Pokéstops en Pokémon Gyms in de toekomst uitgebreid. Die zijn volgens de beste man momenteel in hun basisvorm. “Er zijn nog zo veel manieren waarop spelers ze kunnen gebruiken en de functionaliteiten kunnen aanpassen”, aldus John Hanke. Wat hij hier precies mee bedoelt, is echter nog niet duidelijk.

Tot slot laat John Hanke weten dat er een wereldwijde leaderboard komt en de augmented reality-technologie verbeterd wordt.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen