Digitaal je bonnen bewaren met de Klippa App

Regelmatig koop je waarschijnlijk wel iets nieuws, bijvoorbeeld een nieuwe laptop, smartphone of misschien een nieuw kledingstuk. Na het betalen vouw je het bonnetje netjes op en stopt hem in je portemonnee of broekzak. Een paar weken later ben je op zoek naar het bonnetje, maar het bonnetje is niet te vinden of al bijna niet meer leesbaar. Herkenbaar? De makers van de Nederlandse app Klippa waren er helemaal klaar mee en hebben een app gemaakt waarmee je nooit meer een bonnetje kunt kwijtraken.

Klippa

Klippa

Met de Klippa app, beschikbaar voor Android en iOS, kun je namelijk eenvoudig al je bonnetjes scannen waarna ze digitaal in de cloud worden opgeslagen. Zelfs al zou je je smartphone dus kwijtraken, al je bonnetjes zijn veilig. Het digitaal bewaren van je bonnen geeft meer voordelen dan enkel het niet kwijtraken. Zo geeft Klippa je de mogelijkheid om al je bonnen te ordenen op basis van mappen en tags. Zo zijn bonnetjes eenvoudig terug te vinden. Bovendien kun je via de statistieken in Klippa precies zien hoeveel geld je hebt uitgegeven aan bijvoorbeeld boodschappen of nieuwe elektronica.

Bonnen delen

Koop je wel een iets voor iemand of met iemand anders? Ook daar hebben de makers aan gedacht. Bonnetjes kun je eenvoudig delen met andere gebruikers van Klippa. Gebruikt iemand geen Klippa? Dan kan je het bonnetje sturen via bijvoorbeeld Whatsapp of een e-mail.

Digitale kassabonnen

Hoewel de app voor de meeste mensen in haar huidige vorm al een enorme uitkomst kan zijn, gaan de ontwikkelaars nog een stap verder. Binnenkort lanceren ze namelijk de digitale kassabon. Met een digitale kassabon komen de bonnetjes rechtstreeks vanuit de kassa van de verkoper bij jou op je smartphone. Er komt dan geen papieren bon meer aan te pas. Nog minder moeite en ook nog eens beter voor de natuur!

Probeer het zelf door de app te downloaden voor iOS of voor Android.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen