YouTube-kanalen die cheats en glitches voor GTA Online uploaden worden verwijderd

Cheats en glitches voor games kunnen voor even leuk zijn, maar je moet het niet met regelmaat doen. Sommige gasten doen letterlijk niets anders en verpesten het sfeer voor anderen.

GTA Online

Rockstar Games is inmiddels ook begonnen met het straffen van Grand Theft Auto Online gamers die glitches en cheats uploaden op YouTube. GoldenGunGames is onlangs aangepakt voor het uploaden van video’s met GTA Online cheats. Volgens zijn Twitter-account is het een geverifieerde GTA 5 YouTuber en oprichter van een groep genaamd EliteGlitchers.

YouTube heeft de kanaal van GoldenGunGames op verzoek van ontwikkelaar Rockstar Games en uitgever Take-Two verwijderd. YouTube hanteert een systeem waarbij een gebruiker drie strafpunten mag hebben. Na drie strafpunten wordt je account verwijderd en gaan al je video’s in rook. Ook kan hij geen nieuwe account meer aanmaken.

Upload jij ook GTA Online cheats en glitches? Vanaf nu moet je twee keer nadenken voordat je iets upload. Voordat je het weet is je YouTube-account verwijderd.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen