PlayStation Neo verschijnt rond het einde van 2016

Na een hoop geruchten had Sony het bestaan van de PlayStation Neo bevestigd. Vele gamers dachten dat het Japanse bedrijf tijdens gamebeurs E3 de PS4 Neo zou aankondigen.

PlayStation Neo

PlayStation Neo

Tijdens gamebeurs heeft Sony echter geen woord gezegd over de PlayStation 4 Neo, waardoor vele gamers dachten dat de nieuwe console was uitgesteld. Meerdere bronnen hebben tegenover Eurogamer bevestigt dat de PS4 Neo alsnog rond het einde van dit jaar gaat verschijnen.

Eerdere geruchten claimde dat de PlayStation Neo gepland staat voor tussen juni en oktober van dit jaar. Bronnen van Eurogamer benadrukken ook dat de nieuwe game console van het Japanse bedrijf nog steeds gepland staat voor dit jaar.

Tijdes gamebeurs E3 kondigde concurrent Microsoft ook twee nieuwe Xbox consoles aan. De Xbox One S wordt een kleinere versie van de huidige Xbox en is vanaf augustus verkrijgen. Naast een compactere versie heeft het Amerikaanse bedrijf ook een compleet nieuwe game console aangekondigd. De Xbox One Scorpio is een nieuwe versie van de Xbox One en kan onder meer games in 4K-resolutie afspelen. Deze staat gepland voor volgend jaar.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen