Xbox Scorpio alleen zinvol met 4K-TV

Microsoft heeft tijdens gamebeurs E3 2016 de Xbox One S aangekondigd. Naast een nieuwe game console heeft het Amerikaanse bedrijf uit Redmond ook informatie over de Xbox Scorpio gegeven. De volgende generatie Xbox is ontworpen als een 4K game console.

Xbox Scorpio

Xbox Scorpio

Xbox baas Phil Spencer heeft in een interview met Eurogamer laten weten dat het alleen zinvol is om een Xbox Scorpio te kopen als je in het bezit bent van een 4K-televisie. Als je nog een full hd televisie in huis hebt zal je de voordelen waarop de Xbox One Scorpio is ontworpen niet merken. Enkel bezitters van een 4K-tv zullen meteen de verbeterde prestaties van de game console merken.

Degene die niet van plan zijn om over te stappen op een 4K-televisie kunnen beter een Xbox One S kopen in plaats van de Xbox Scorpio. De Xbox One S is vanaf augustus dit jaar verkrijgbaar.

Tot slot vroeg de interviewer nog over de prijs van de Scorpio. “Project Scorpio is gemaakt voor gamers die over een 4K-televisie beschikken en graag in 4K willen gamen. Het zal dus een premium prijs worden”, aldus Phil Spencer.

Wel laat de beste man weten dat beide game consoles naast elkaar in de winkelschappen zullen liggen.

https://www.youtube.com/watch?v=Q-JO61zNhhI

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen