OnePlus lanceert OnePlus 3

De Chinese smartphonemaker OnePlus heeft alweer zijn vierde smartphone de OnePlus 3 gelanceerd. Het toestel is vanaf dinsdag te koop voor 399 euro. Zowel de nieuwe OnePlus als toekomstige smartphones van het bedrijf zijn vanaf nu zonder een uitnodiging te koop.

OnePlus 3

OnePlus 3

Een grote vernieuwing is het uiterlijk van het toestel. Aan de voorkant lijkt de smartphone op zijn voorganger, maar de metalen behuizing aan de achterkant springt meteen in het oog.

De OnePlus 3 beschikt over een 5,5-inch AMOLED-scherm met een resolutie van 1920 bij 1080 pixels. Vele high-end smartphone van tegenwoordig hebben een QHD-resolutie, maar voor 299 euro kan je natuurlijk niets anders verwachten. OnePlus heeft zijn nieuwe vlaggen iets dunner (7,4 millimeter) en lichter (158 gram) gemaakt dan de OnePlus.

Onder de motorkap beschikt de OnePlus 3 over een Snapdragon 820-processor van chipfabrikant Qualcomm en 6GB aan werkgeheugen. Standaard is het toestel uitgerust met 64GB aan opslagruimte.

OnePlus 3

Aan de achterkant is er een 16-megapixel camera te vinden, waarmee je ook in 4K-resolutie kan filmen. De selfiecamera aan de voorkant is 8-megapixel.

Verder is het toestel voorzien van een NFC-chip, accucapaciteit van 3000 mAh en ondersteunt het twee simkaarten.

Het laatste nieuws

Gerelateerde artikelen